Karácsonyi akció 2023

Idén az ünnepeket személyre szabott ajándékokkal szeretnénk szebbé tenni az általunk kísért családoknak. Ez nem csak arról szól, hogy egy kisfiúnak távirányítós autója, vagy egy kislánynak öltöztethetős babája lehessen, hanem arról is, hogy odafigyelünk rájuk, hogy törődünk velük és azzal segítsünk, aminek igazán örülnének.

A karácsonyi kívánságokat egy táblázatban gyűjtöttük össze, amely folyamatosan frissül.

Ajándékozónak jelentkezni a rozsa.magdolna@jmsz.hu címen lehet az ajándék sorszámának (A oszlop) és a gyermek nevének (B oszlop) megjelölésével december 10-ig.

A támogatottaink mind olyan családok, ahol a szülőknek anyagi nehézséget okoz, hogy megajándékozzák gyermekeiket és teljesítsék kívánságaikat. Mindemellett az ünnepeket kénytelenek távol az otthonuktól tölteni, mert el kellett menekülniük, hogy békében és biztonságban élhessenek. Mikor erre kényszerültek, csak a legszükségesebb holmikat tudták magukkal vinni és minden egyebet – a gyermekek játékaival együtt – maguk mögött hagytak. Vannak, akiknek a hátrahagyott otthonai már romokban hevernek és nincsen hová visszatérjenek.

A Jezsuita Menekültszolgálatnál azon vagyunk, hogy a lakhatásban és mindennapi megélhetésükben, valamint oktatásban támogassuk őket, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk a mentális jóllétükre is különböző programok szervezésével.

Kérjük, hogy az ajándékokat dec 10-ig hozzák be, illetve dec. 10-i megérkezéssel rendeljék meg online/postázzák el a Jezsuita Menekültszolgálat címére (az ajándék sorszáma és a gyermek neve legyen rajta): 1085 Budapest, Horánszky u. 20. A határidő után beérkező ajándékokat már nem tudjuk időben eljuttatni a gyerekeknek!

Facebook oldalunkon folyamatosan hírt adunk a karácsonyi akciónk alakulásáról.

Köszönjük, ha Ajándékozóként részesei lesznek egy vagy akár több gyermek örömének!