1% A JEZSUITA KÜLDETÉSRE

Személyi jövedelemadója 1+1%-áról való rendelkezését szja-bevallásával együtt vagy akár attól  függetlenül is benyújthatja legkésőbb május 20-ig. Vegyen részt Ön is munkánkban azzal, hogy a magyarországi jezsuiták alapítványa, a Jézus Társasága Alapítvány javára rendelkezik (Adószám: 18064333-2-42)!

A NAV ebben az évben is több adózónak, már az egyéni vállalkozóknak is készít adóbevallási tervezetet. Az elkészített bevallások március 15-től elérhetők a NAV eSZJA oldalán. Adóbevallása megtekintésekor már lehetősége van személyi jövedelemadója 1%-áról rendelkezni.

Ha nem rendelkezik ügyfélkapuval, rendelkező nyilatkozatát postán vagy személyesen is eljuttathatja a lakcíme alapján illetékes NAV-fiókhoz.  A papír alapú rendelkezés elkészítettük Önnek a rendelkező nyilatkozatot, nincs más dolga, mint letölteni és borítékba tenni. A borítékon tüntesse fel nevét, címét, adóazonosítóját, valamint a ragasztott felületen átnyúlóan írja alá.

Bármelyik rendelkezési lehetőséget választja, az alábbi két információra biztosan szüksége lesz:

 

Kedvezményezett neve: Jézus Társasága Alapítvány

Adószám: 18064333-2-42

Támogassa adója plusz 1%-ával a Magyar Katolikus Egyház szolgálatát a 0011-es technikai számmal!

Maradjon kapcsolatban velünk, hogy az alapítvány eredményeiről, tevékenységéről és a felajánlásokból megvalósuló kezdeményezésekről értesíthessük Önt. Ehhez kérjük, adja meg nevét és postai levelezési vagy e-mail címét, majd a rendelkező nyilatkozaton X-szel jelezze adatai továbbításáról szóló nyilatkozatát. A NAV csak abban az esetben továbbítja elérhetőségeit, ha a „Hozzájárulok, hogy nevemet és postai vagy elektronikus címemet…”  mondat elé X-et tesz.

Köszönjük, hogy tudatos rendelkezésével is hozzájárul a jezsuita kezdeményezések megvalósításához.