A Zahra és Zia az Eperfa Iskolában c. kiadványunk újranyomása

Örömmel adunk hírt arról, hogy a Zahra és Zia az Eperfa Iskolában c. magyar nyelvtanulást segítő kiadványunk kifejezetten pozitív szakmai fogadtatásban részesül. Sokévi munkánkat követően ennek különösen nagy jelentősége van számunkra, köszönjük az elismeréseket, bátorításokat – a szerzők nevében is. 

A sikerünk természetesen akkor lesz teljes, ha minél több rászoruló tanulóhoz eljut. Bízunk benne, hogy számos hazánba érkező kis és nagy diák iskolai életét könnyíthetjük meg nyelvkönyvünkkel, így köszönjük mindenkinek a kiadvány online elérhetőségének a terjesztését. A kiadvány továbbra is elérhető (ingyen) PDF formátumban ide kattintva

A jelentkező igények tükrében azt is újra kellett gondolnunk, hogy miképp tudnánk olyan módon osztani a kis számban nyomtatott példányokat, hogy alkalmanként (kisebb példányszámban) kaphassanak a nem célcsoportunkhoz tartozó tanulók/ tanárok is, de közben ne veszítsük szem elől a vállalásunkat, nevesül a menekült tanulók iskolai inklúziójának a támogatását sem. A kiadvány elsősorban nekik készült, és nekik ingyenesen is adjuk, rászorultsági alapon.

Arra a kompromisszumra jutottunk, hogy azoknak is igyekszünk adni kis példányszámban, akik nem a célcsoportunk tagjai, és tőlük (iskola, szülő, stb.) adományokat gyűjtünk azért, hogy abból újranyomtathassuk a kiadványt – a célcsoport számára. Az adományozási folyamattal kapcsolatban, kérjük, keressék Kővágó Emesét a kovago.emese@jmsz.hu email címen. Köszönjük a megértést. Keressenek bennünket bizalommal a jövőben, akár rászoruló menekült tanulók számára igényelnek ingyenesen könyvet, akár más magyarul nem beszélő tanulók számára adományok felajánlása mellett teszik mindezt.