Tegyél a változásért!

Igyekszel kritikusan gondolkodni? Szeretnél tenni egy olyan társadalomért, ahol mindenkinek helye van; ahol meghallgatjuk egymás véleményét és együtt gondolkodunk a nehezebb kérdéseken is?

Tegyél a változásért! Akár apró lépésekben is, hiszen számít. Jelentkezz CHANGE diáknagykövetnek, és tervezz meg egy projektet, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy a környezeted árnyaltabb képet alkosson a menekültekről!

A CHANGE projekt Diáknagyköveteként nemcsak megváltoztattok valamit a társadalomban, hanem hasznos képességekre is szert tesztek a tervezés, a szervezés és a kommunikáció terén, miközben jól érzitek magatokat és egyedülálló élményeket éltek meg közösen.

Ötleteid és tetteid megvalósításához lehet, hogy egy kis támogatásra lesz szükséged. Ezen a linken találsz ötleteket, amelyek segíthetnek ötleteid kibontakoztatásában, saját tetteid megtervezésében, megvalósításában és értékelésében. A CHANGE projekt magyar partnere (Jezsuita Menekültszolgálat) is szívesen segít, ha menet közben bármilyen támogatásra van szükséged.

A CHANGE projektről és a Diáknagykövet Programról itt olvashatsz részletesebben, diáknagykövetnek pedig a change@jmsz.hu email címen tudsz jelentkezni.