Idén is lesz nyárbúcsúztató, iskolaelőkészítő hetünk – várjuk a gyermekek jelentkezését!

A Jezsuita Menekültszolgálat (JMSz) augusztus 26-ától 30-áig napközis tábort szervez. A tábor célja az iskolára való ráhangolódás segítése. Menekült családok gyermekeit, illetve minden olyan 6-14 éves korú gyermeket várunk, akik szívesen részt vennének a táborban.

A helyszín a Városmajori plébánia lesz, melynek címe: 1122 Budapest, Ignotus utca 9., ami a Széll Kálmán tértől gyalog könnyen megközelíthető. Szükség esetén a lakóhely és a plébánia közötti közlekedésben – személyes egyeztetés alapján – segítséget tudunk nyújtani. Kérjük a jelentkezésnél jelezzék, hogy igényelnek-e személyes kísérést vagy az utazási költségekben támogatást. A táborban való részvétel ingyenes.

A tábor programja reggel 9-től délután 1-ig tart, lesz játék, mozgásos és művészeti feladatok, közben adunk tízórait. Kérjük, reggeliről és ebédről otthon gondoskodjanak a gyerekek számára. A tábor utolsó napján, augusztus 30-án, pénteken délelőtt, egy közös kis ünneplésre, táborzárásra várjuk szeretettel a gyermekek szüleit, családtagjait.

A táborba való jelentkezés korlátozott számban lehetséges (maximum 20 fő), amennyiben a helyek betelnek erről tájékoztatást adunk. A jelentkezési határidő augusztus 20. Jelentkezni erre a LINKRE KATTINTVA lehet.

Amennyiben anyagilag szeretnék támogatni a tábort vagy a JMSz munkáját, az alábbi számlaszámra várjuk az adományokat:

JTA – Menekültszolgálat

10702019-18064333-52900004

Közlemény: „JMSz”